TarinaTablet

TarinaTablet kosketusnäytöt tuovat digitaalisen sisältösi asiakkaiden käyttöön. Voit valita tarpeittesi mukaan näytön koon alkaen 10” ylöspäin.  Kaikki näytöt ovat etähallittavissa ja voit päivittää niiden sisällöt milloin haluat ja mistä vaan.

TarinaTablet kosketusnäyttöjen sisältö luodaan tutulla Tarinatallentimella ja voit esikatsella sisällön ennen kuin haluat julkaista sen. Sisältöjen esitysmuodot voit valita valmiista sapluunoista, joita ovat: perinteinen mobiiliopas, kuvasta valittavat sisällöt, kuvakarusellit, kuvavaihtelut. Mikäli sisältösi vaatii toisenlaisia esitysmuotoja, niin ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä toteutus. Kustannuksiltaan uudet sapluunat ovat hyvin maltillisia.

TarinaTabletissa on esiasennettu sovellus, joka huolehtii sisällön päivittämisestä ja näytön automaattisesta käynnistymisestä ja muista ohjauksista. Näytöt voidaan esim. kytkeä näyttelytiloissa samoihin ohjauksiin valojen kanssa ja näin ne voidaan sammuttaa keskitetysti. Samoten ne käynnistyvät automaattisesti sähköjen päälle kytkennän yhteydessä.

Voit käydä tutustumassa TarinaTablettien toimintaan mm. Satakunnan museossa, Maatalousmuseo Sarkassa, Teatterimuseossa ja Kansalliskirjastossa.

Mikäli haluat lisätietoja laitteista ja toiminnallisuuksista, niin kerromme mielellämme lisää! 

Lataa TarinaTablet -sovellus GooglePlay sovelluskaupasta tai suoraan alla olevasta linkistä.

TarinaTablet -sovellus.

(Beta 4.1)

tablet.png